Elektrische schema’s

Indien u van plan bent om uw woning in orde te maken voor een elektrische keuring dan stoot u al snel op één van de veel voorkomende problemen, de elektrische schema’s. Het situatieschema als ook het eendraadschema zijn een verplichting voor de huisinstallatie.

Het elektrische schema kan u gerust zelf voorzien en het is geen verplichting om dit te laten doen door een erkend elektricien. Maar, u spaart er een hoop geld en tijd mee uit om dit te laten doen. Indien u beslist om dit door ons te laten voorzien zullen wij gratis tot bij u komen en bekijken wat we kunnen doen.

  • Pas gebouwd en de elektriciteit is zelf geplaatst, maar geen plannen gemaakt ?
  • Een nieuw huis gekocht waarvan u geen plannen hebt ?
  • De huidige plannen zijn verouderd of niet meer leesbaar ?
  • Pas een renovatie achter de rug en u hebt geen plannen voorzien ?

In al deze gevallen overlopen we samen met u de installatie en noteren we alles op papier. Hierna voorzien we deze elektrische schema’s digitaal waardoor er achteraf nog gemakkelijk aanpassingen en/of toevoegingen kunnen gebeuren.

Prijzen

Wij hanteren vaste prijzen voor de elektrische schema’s, de prijs is exclusief btw. Indien beslist wordt om een volledige installatie door ons te voorzien worden de schema’s met korting verrekend in de offerte.

WOONSTPRIJS
Appartement€60
Kleine woning < 65 m²€100
Grote woning > 65 m²€200

Lambrechts Elektriciteitswerken

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel ons dan of vul uw gegevens in via het formulier.

+32484855350